Mijn diensten

Ik ben jouw specialist voor de fulfilment van je webwinkel.

Mijn diensten zijn speciaal ontwikkeld voor de webshop logistiek. Waar kan ik je mee ondersteunen?

Ik kan je helpen met de opslag

Opslag

Ik ontvang jouw goederen en sla ze zo efficient mogelijk op. Ik kies voor jouw producten de meest passende locatie. Vanzelfsprekend breng ik alleen de locaties in rekening die op dat moment door jou worden gebruikt.

Vanuit de opslag verzorg ik het “picken & packen” van je orders en zorg ik ervoor dat je orders op de juiste manier worden verstuurd naar jouw klanten.

Afleveropties

Ik maak gebruik van een select aantal transporteurs voor de bezorging van jouw orders. Doordat we samenwerken met meerdere transporteurs kunnen we alle afleveropties aanbieden.

Afleveropties is geen probleem voor mij.
Ik kan je helpen met retourneren

Retouren

Een goede en professionele retourprocedure is essentieel voor het succes van een webwinkel en het vertrouwen dat jouw klant in je heeft. Ik registreer alle retour gekomen producten en controleer ze op beschadigingen. Daarna verwerk ik het artikel conform de afspraken die wij hierover hebben gemaakt.

Customer Support

In ons systeem kan ik altijd de status van een order raadplegen. Ik heb dus het beste zicht op jouw orders. Via een speciaal te openen email adres en/of telefoonnummer, op jouw eigen naam, kan ik jouw klantenservice verzorgen. Door deze professionele afhandeling van alle vragen groeit het vertrouwen van jouw klanten in je webwinkel.

Ik kan je customer support regelen. Ik help je graag.
Ik kan je helpen met retourneren

Facturatie

Als jouw orders door mij zijn verzonden kan ik er ook voor zorgen dat er een factuur wordt gestuurd naar jouw klanten. Zo ben je er zeker van dat jouw klant pas een factuur ontvangt wanneer de order ook daadwerkelijk is ontvangen.

Debiteurenbeheer

Een goed georganiseerd debiteurenbeheer kan bepalend zijn voor het financiële succes van jouw webshop. Ik kan me voorstellen dat jij hier zelf niet altijd tijd voor hebt. Daarom heb ik ervoor gekozen je ook hiermee te willen ondersteunen.

Ik kan je helpen met debiteurenbeheer.